Website optimalisatie advies

Beter vindbaar in Google

Een website optimalisatie advies of ook wel zoekmachineoptimalisatie advies is een uitgebreide analyse van je website en een advies wat je moet doen om de vindbaarheid van je site te verbeteren.

Je ontvangt een uitgebreid rapport met concrete adviezen en duidelijke uitleg. De adviezen in het rapport zorgen voor een betere vindbaarheid, meer bezoekers en meer rendement voor je website.

Referenties

De afgelopen jaren heb ik vele opdrachtgevers geadviseerd over het optimaliseren van hun website. Daaronder waren webshops, lokale bedrijven, adviesbureaus, een vakbond, scholen en nog veel meer.

Na het uitvoeren van de adviezen is er meestal een positieve trend te zien in het aantal bezoekers via Google. Ook andere factoren beïnvloeden echter dit bezoek, zoals marketingacties, het productassortiment, seizoenseffecten, concurrentie of veranderingen in wet- en regelgeving. Daar moet wel altijd rekening mee worden gehouden bij het meten van de resultaten.

Na SEO advies meer bezoek via Google
Afbeelding: stijging van het aantal bezoekers via Google nadat verbeteringen in de site zijn doorgevoerd

Kosten

De kosten van het advies hangen af van de omvang en complexiteit van je website. Neem contact op voor een offerte op maat.

Maak een afspraak
Neem contact op voor meer informatie over het website optimalisatie advies of vraag direct een offerte aan.