AdWords campagne beheren

Google AdWords is een advertentieplatform voor de promotie van producten en diensten. Je geeft op bij welke zoekopdrachten je wilt adverteren, waarna de kwaliteit van je campagne en de hoogte van je bod bepaalt wanneer de advertentie te zien is. Ideaal om precies de juiste doelgroep te bereiken.

Het opzetten en beheren van een Google AdWords advertentiecampagne is complex en kost veel tijd. Ik zet de campagne graag voor je op en optimaliseer deze voor een maximaal rendement. Maandelijks rapporteer ik de kosten en opbrengsten, zodat het rendement goed te volgen is.

Voor het beheren van een Google Ad Grants campagne voor goede doelen, reken ik een gereduceerd tarief. Google Ad Grants is een programma van Google, waarbij goede doelen $ 10.000 gratis advertentiebudget krijgen.

Referenties

Ik beheer AdWords campagnes voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches. Ik zorg dat het beschikbare budget optimaal wordt benut en er geen geld wordt uitgegeven aan niet rendabele zoekwoorden of advertenties.

Meer omzet via AdWords campagne
Afbeelding: na optimalisatie genereert de AdWords campagne meer omzet

Kosten

De kosten hangen af van de omvang en complexiteit van de campagne. Ik vraag een eenmalig bedrag voor het inrichten van de campagne en een maandelijks bedrag voor het beheer. Neem contact op voor een offerte.

Maak een afspraak
Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.